Border collie karakter

Border collie karakter

Border collie karakter.

Border collie karakter
Border collie karakter

Hoge energie is waar ik aan denk als ik aan de Karakter van Border collie denk. Ik vind het heerlijk om ze op tv te zien terwijl ze schapen hoeden of de hindernisbaan rennen of gewoon plezier hebben met het spelen van frisbee. Ze zijn zo intens, zo gefocust. 

Wie zou niet zo’n ongelooflijke hond willen bezitten?

Border collie karakter ! Ik was altijd onder de indruk van de Bordercollie. Het is niet alleen mooi, maar het is wendbaar en pittig. Ik wist niet dat ik op de dag dat ik thuiskwam van de Humane Society met deze magere, ondergewicht en erg bange puppy van 7 maanden oud was, dat ik eigenlijk net een border collie had geadopteerd.

Hoe kon ik dat weten? Ze was verwaarloosd en uitgehongerd.

Hij woog amper 25 pond.

Ze was gewoon van bont en botten. Haar oren waren terug en dat bleef een paar dagen zo. Ze was goud en wit van kleur. Ik wist niet eens dat een border collie goud kon zijn. Ja, ik had zwart en wit gezien, bruin en wit, rood en wit, blue merle en zelfs een gevlekte, maar goud? Nee, ik had nog nooit goud gezien.

Na een paar weken begon ik achterdochtig te worden.

 Haar oren waren opgezwollen nu het haar hele uiterlijk veranderde. Opeens kwam haar gezicht zo bekend voor. Zoals het gezicht van de honden die ik op hondenvoerzakken en reclamespots zie. Toen begon ik haar leergierigheid te zien. Deze hond was slim, heel slim.

Nou, ik heb mijn vermoedens op internet gezet. Ik heb gezocht op Border collies en het duurde niet lang voordat ik een website vond met tonnen foto’s van alle verschillende Border collies. Daar was ze. Mijn honden kijken me aan. Alleen was het niet mijn hond, het was er een die precies op haar leek.

Er was informatie over de gouden Border collie en foto’s van de zwart-wit en goud-wit in hetzelfde nest geboren uit dezelfde moeder. Wow, misschien had ik wel een border collie.

Oh, ik heb mensen horen zeggen dat ze er niet uit ziet als een border collie, maar net als ik hadden ze nog nooit een gouden en witte gezien. Het is ook mogelijk dat ze vermengd is met iets anders. Ik kan alleen oordelen aan de manier waarop ze eruitziet en haar persoonlijkheid die zo lijkt op elke border collie die ik heb gezien.

Ik moet zeggen dat ik enorm geniet van deze geweldige hond.

De border collie is misschien niet voor iedereen. Oh mijn, deze hond zit vol energie. Deze hond heeft veel aandacht nodig en veel ruimte om te rennen. Dit is zeker een hond die getraind moet worden.border collie als huishond.