Beste hondenverzekering

Beste hondenverzekering

Beste hondenverzekering.

Beste hondenverzekering ! Het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw hond is nog steeds een schuchtere praktijk in Nederland. Zelfs als deze zich ontwikkelt. Integendeel. Onze Britse en Scandinavische buren zijn dol op deze bescherming voor hun kleine hondenvrienden.

De onderlinge zorgverzekering voor hondjes. Werkt volgens hetzelfde principe als de mutualiteit voor mensen en maakt het mogelijk om de kosten van de zorg aan de hond te verlagen door min of meer belangrijke vergoedingen.

Beste hondenverzekering.

Het principe van de hondenverzekering is eenvoudig. De eigenaar kiest de formule van zijn keuze van een verzekeringsmaatschappij en ondertekent het contract. Het heeft verschillende soorten dekking. Zoals de basisformule. Die economisch is en een vergoedingspercentage biedt dat varieert tussen 50 en 70%. De tussenformule. Waarvan het tarief 70 tot 90% bedraagt en de premieformule. Met 90 tot 100% terugbetaling. De eigenaar betaalt een jaarlijkse bijdrage in de vorm van maandelijkse inhoudingen aan zijn verzekeraar. Waarvan het bedrag varieert afhankelijk van de gekozen dekking (van 10 tot 50 euro).

Beste hondenverzekering
Beste hondenverzekering

In geval van veterinaire zorg. Geeft de eigenaar van de hond de behandelaar een verzorgingsblad van zijn verzekeraar. Hij moet de factuur betalen en onmiddellijk het door de dierenarts naar behoren ingevulde verzorgingsblad en een gedetailleerde factuur naar zijn verzekeringsmaatschappij sturen. Hij ontvangt dan een terugbetaling tot het tarief dat in zijn contract is vastgesteld en volgens de voorwaarden die in het contract zijn gedefinieerd.

Via onze bestanden geven onze dierenverzekeringsspecialisten u hun advies en begeleiden ze u om u te helpen een formule te vinden die is aangepast aan de behoeften van uw hond en uw financiële mogelijkheden.