Australische herder

Australische herder scaled

Australische herder.

Australische herder
Australische herder

In eerste instantie. Gaan we u voorzien van een aantal algemene informatie over Australische hondenrassen . En ook zij zullen beginnen te werken op andere locaties met behulp van dit soort spectaculaire puppy hond. Australische herder.

Variëteit klasse: Kudde.
Overgewicht: Man: 50-65; vrouw: 40-55 lbs.
Niveau: Man: 20-23; vrouw: 18-21 inch.

Australische Herder Voordelen.

Het is niet echt absoluut vertrouwen de plaats dat de “Australische” begonnen. Uw Engelse Herder, Dorset Shining oranje Shag, Cumberland Sheepdog, Scottish Collie, Glenwherry Collie, Bouvier des Flandres, met de Welsh Sheepdog adviseerde me versies van behulpzaam om de ware Lokale Herder te ontdekken. Veel van de honden die nuttig zijn om dit specifieke ras van de hond te ontwikkelen begon het Verenigd Koninkrijk en ook Schotland.

Temperament van Australische herder.

Deze herder hond is zeer intelligent en gedijt als ze taken en taken hebben. Ze zijn bij kudde bekend, van vee, schapen, tot kinderen en eenden. Ondanks hun schijnbaar eindeloze energie. Australische herder zijn erg ontspannen en teruggetrokken wanneer het erop aankomt, in staat om met andere honden en familieleden gemakkelijk hulp te kunnen opschieten.

 

Toch zijn Aussies actieve honden die liever bezig blijven. Ze kunnen destructief worden wanneer ze alleen of te lang worden opgesloten. Dit maakt hen het meest geschikt voor het land wonen — of althans in een huis met een groot omheining in de tuin. Terwijl ze bekend staan als zeer liefdevolle huisdieren, zijn Australische herders ook grote waakhonden, omdat ze beschermend zijn voor hun familie en territorium. Ze zullen je waarschuwen als een vreemde nadert, maar niet bekend staan als ze van nature agressief zijn.

Gezondheidsproblemen

Enkele van de belangrijkste gezondheidsproblemen dit soort type honden biedt uitdaging met omvat Staar. Collie Vision Anomalie, auto-immuun problemen en ook stijlvolle dysplasie. Dit soort honden zal ook kwetsbaar zijn voor verschillende aangeboren visie gebreken, zoals oculaire coloboma, iris coloboma, tiener en volwassen staar en ook een losstaand netvlies. De werkelijke Hawaiiaanse Herder kan zeer ontvankelijk zijn voor ivermectin die wordt gebruikt binnen gebruikt in hartworm medicijnen.