Australische bulldog

Australische bulldog scaled

Australische bulldog.

Australische bulldog
Australische bulldog

De Australische Bulldog is een middelgrote hond die graag deel uitmaakt van een familie. De Aussie Bulldog is intelligent, liefdevol en loyaal met een gezond temperament. Goed met kinderen en plezierig, dit ras is vrij makkelijk. Het zal genieten van het spelen met een bal of frisbee en houdt van spelen of zwemmen in water.

Goed met kinderen?

Bulldogs zijn goed met kinderen. Laat een jong kind natuurlijk nooit zonder toezicht achter met een hond of puppy.

Goed met andere huisdieren?

Vrij goed met huisdieren behalve wanneer het voeden tijd komt.

Trainbaarheid

Ze zijn zeer intelligent, maar niet altijd geïnteresseerd in wordt opgeleid.

Geschatte volwassen grootte.

De geschatte volwassen grootte (twee jaar oud of ouder). Van de mannelijke bulldog is 12 tot 16 centimeter aan de verd spies (hoogste punt van de schouder). En 53 tot 55 pond. Het vrouwtje varieert van 12 tot 16 centimeter tot de verd spies en 49 tot 51 pond.

Speciale gezondheidsoverwegingen.

De meeste hondenrassen. Hebben bepaalde erfelijke gezondheidsproblemen in verband met dat specifieke ras. En de Bulldog is geen uitzondering. Wees op zoek naar slecht gezichtsvermogen.

Ademhalingsproblemen, hitteberoerte, huidinfecties. Hondenheupdysplasie (genetische op basis van losheid in het heupgewricht die kan leiden tot artritis pijn en kreupelheid).

Whelping problemen, aangeboren hart-en vaatziekten en huidtumoren. Ze kan ook oor-en tandheelkundige zorg nodig. Deze ziektelijst is alleen een informatieve richtlijn. Andere ziekten kunnen ook aanzienlijke bedreigingen, neem dan contact op met uw dierenarts voor een volledige lijst.

Levensduur van deze Australische hondenras.

De Bulldog kan leven tussen 8 en 10 jaar met de juiste voeding, medische zorg en uitstekende levensomstandigheden.

Geschiedenis.

Ze werd voor het eerst geregistreerd door de American Kennel Association in 1934.De Buldog is ontstaan in Groot-Brittannië uit de Aziatische Mastiff. Ze is momenteel het symbool van Groot-Brittannië.

Elke hond is een individu dus niet alles in deze informatie. Kan correct zijn voor uw hond. Deze informatie is alleen bedoeld als richtlijn voor goede trouw.