Amerikaanse Akita

Amerikaanse Akita scaled

Amerikaanse Akita.

Amerikaanse Akita
Amerikaanse Akita

Het kiezen van een hond is niet gemakkelijk, vooral als je een Amerikaanse Akita wilt kopen. Dit soort honden kunnen gemakkelijk rack up een factuur, omdat ze veel voeding, lange wandelingen en veel liefde en aandacht nodig hebben. Echter, de Amerikaanse Akita wordt beschouwd als een goede keuze, omdat ze bekend staan als uitstekende waakhonden, niet te vergeten zeer intelligent.

Amerikaanse akita karakter

Deze honden zijn zeer krachtige wezens. Met hun mannelijke frame en en bear-achtige hoofd, kan deze hond lijken te zijn erg eng, vooral voor potentiële indringers, zoals rovers en inbrekers. Het is aangeraden dat als u besluit om een hond van dit soort dat u een warming-teken buiten uw huis te kopen, zodat ten minste mensen zich bewust zijn van de mogelijke gevaren indien benaderd onuitgenodigd.

 

Deze honden waren oorspronkelijk. Brood in de bergen van Japan en werden aanvankelijk gebruikt om de mensen weg van indringers in de koude gebieden te beschermen. Ze kunnen zich echter heel goed aanpassen aan alle weersomstandigheden.

 

De Amerikaanse Akita is zeer onafhankelijk en kan zeer dominant zijn, dus het is belangrijk dat u professionele begeleiding zoeken over hoe dit type hond te trainen vanaf jonge leeftijd. Bovendien, vanwege hun dominante manieren en aanpak ze meestal niet genieten van het gezelschap van andere honden, vooral die van hetzelfde geslacht.

Amerikaanse akita gevaarlijk

Als u besluit om uw Akita in de buurt van andere honden te laten. Dan zou het raadzaam zijn om dit te doen met uiterste voorzichtigheid. Omdat de gevolgen kunnen worden verwoestende. Het laatste wat je wilt is je hond neergezet. Vanwege je eigen domheid.

Deze honden zijn attent en aanhankelijk ten opzichte van de kinderen van hun eigenaren en mensen binnen het gezin. Maar kunnen niet hetzelfde zijn ten opzichte van andere mensen. Daarom moet u de hond langzaam aan anderen voorstellen. Inclusief vrienden. Zodat de hond ze niet als een potentiële bedreiging ziet. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat deze honden zijn zeer loyaal en hebben slechts een eigenaar. Dus de hond is het onwaarschijnlijk dat te luisteren naar iemand anders.