Akita

Akita scaled

Akita.

Akita

Leer meer over het temperament en de persoonlijkheid van de Akita. Ontdek waar hij mee wil leven, met zijn eigenschappen en kenmerken en hoe hij zich over het algemeen gedraagt.

Akita karakter.

De Akita is een sterke, moedige en gezinsgerichte hond. Ze hebben sterke bewakende instincten en zijn beschermend en territoriaal. Het zijn rustige, grote en krachtige honden die intimiderend kunnen zijn. Temperamenten variëren binnen het ras. Sommige zijn kalm, en sommige zijn agressief, dus het ras moet altijd worden gecontroleerd rond kinderen. Ze zijn meestal niet agressief naar mensen, maar ze zijn op hun hoede voor vreemden.

Ze zijn voedsel agressief, dus ze moeten hun eigen eten gerecht en een veilige ruimte om te eten.

Zorg moet worden genomen om kinderen uit de buurt van het voedsel te houden.Terwijl de hond eet.

Deze ras is meestal zacht met en beschermend van kinderen. Maar is niet altijd tolerant ten opzichte van het grillige gedrag van kleine kinderen, en geen kind wil worden vastgemaakt door een gigantische Akita. Ze kunnen ook intolerant zijn voor andere honden en zijn vaak agressief naar andere dieren. Ze hebben een natuurlijk jachtinstinct en mogen nooit buiten een veilig omheind gebied rondzwerven. Deze ras is helder en gevoelig, maar hij is ook onafhankelijk. Eigenwijs en dominant, dus het is belangrijk om vroeg te beginnen met gehoorzaamheidstraining. Als je niet de rol van roedelleider op je neemt. Echter, met geduld en doorzettingsvermogen.

Deze dond is zeer trainbaar vanwege hun intelligentie. Ze zijn nogal beroemd omdat ze gemakkelijk te housetrainen.

Deze hondenrassen hebben matige oefening behoeften en moet oefening dagelijks te krijgen. Ze zijn gevoelig en responsief en zullen gedijen op uw aandacht. Uw Akita zal waarschijnlijk beslissen zijn doel in het leven is om u te beschermen en tijd doorbrengen met je. De Akita zal alleen blaffen voor een goede reden, maar ze doen “praten” veel. Ze grommen en kreunen en mompelen om te communiceren, wat vertederend is voor de Akitaliefhebbers van de wereld.

Ze houden er ook van om dingen in hun mond te dragen, en dit geldt ook voor je pols.

Ze kunnen je arm vasthouden en je voorzichtig naar de voedselbak leiden. Hoewel het de juiste persoon en familie nodig heeft om een Akita op te voeden, zijn de beloningen rijk. Uw Akita zal deel uitmaken van de familie, een trouwe beschermer met ongeëvenaarde toewijding.